Witam serdecznie!
Bardzo sie ciesze ze ktos zainteresowal sie tym projektem, bo juz zaczynalam watpic czy bede mogla wymienic sie z kims swoimi spostrzezeniami , doswiadczeniami na temat MAJI
Ja rowniez jestem na etapie poczatkowym wlasnie uzgadniamy z architektem czy MAJA zmiesci sie na naszej dzialce, poniewaz mamy dosyc waska dzialke i ciezko bylo znalezc cos odpowiedniego
W kazdym razie MAJA to nasz ostateczny wybor
Zastanawiamy sie jeszcze czy poszerzyc domek o drugi garaz czy zostawic wszystkie okna i jesli bedzie trzeba to zlikwidujemy slupki z jednej strony domku i skrocimy wystajacy daszek, ale to tylko w przypadku gdy zajdzie taka koniecznosc.
Ja kombinowalam przeniesc wykusz z oknami do salonu a kuchnie zrobic zamknieta ale architekt doradzil ze wtedy konstrukcja sie zmieni domu taka przerobka by duzo kosztowala i nie zgodzil by sie na nia autor projektu
Powiedzial tez ze caly urok w tym ze ten salon jest otwarty kuchnia tez bo to dodaje wiecej przestrzeni i wykusz przy kuchni
Chcialam zamknac kuchnie tylko dlatego zeby goscie nie zagladali co tam robie, ale mysle ze przy tym ustawieniu poprostu goscie beda siedzieli w salonie a nie w wykuszu (tutaj sobie zrobie duzo zieleni i z rodzinka bedziemy spozywali posilki)
Mam jeszcze mnostwo innych dylematow oczywiscie
Mam pytanko do Ciebie Kamus dlaczego wybrales wlasnie ten projekt i jakie przerobki zechcesz w nim zrobic
A swoja droga nie wiem dlaczego tak malo osob interesuje sie tym projektem , poniewaz calkiem ladny domek chyba ze poprostu nie wszyscy sie odzywaja:(
Pozdrowienia:)