adam78 napisał(a):Witaj Wioletta ja przeglądałem tylko takie zajęcia Zoji www.galeria-zoja.gp7.pl lecz Ci Państwo wprowadzili wiele zmian wewnątrz budynku. Serdecznie pozdrawiam.
P.S. Wioletta jak będziesz miała jakieś inne fotki to daj znać mnie bardziej interesuje Zoja Lux g2.
inkognito napisał(a):Witam,
My postawiliśmy domek właśnie z tego projektu. Wprowadziliśmy małe zmiany. W pomieszczeniu gospodarczym w miejscu okna przyszły drzwi a tam gdzie w projekcie były drzwi, jest okno (tak aby wejście do pomieszczenia było z tyłu domu. Nad garażem zlikwidowaliśmy balkon (ponieważ widok z niego byłby w naszym przypadku mało ciekawy). Dom jest postawiony z cegły typu porotherm 25 ( do tego będzie ocieplenie). NA dachu jest dachówka ceramiczna Roben plus w kolorze kasztanu (kolor jak na wizualizacji projektu). Murki przed domem oraz kominy są z klinkieru (kolor jak na dachu). Poza tym przesunięto lekko ścianę zewnętrzną, tak aby powiększyć salon i kuchnie (zyskaliśmy przez to około 3 m na tych pomieszczeniach). Wszystko wygląda super... teraz czekają nas inwestycje w środku domu, tu z pomysłami jest gorzej bo ceny też są masakryczne.

monika1rafał1 napisał(a):witam wszystkich! My z mężem jesteśmy juz na etapie krycia dachu naszej ZOJI:) bardzo chętnie podzielę sie fotkami z budowy jeśli ktoś byłby chętny i rónież bardzo chętnie obejrzę wasze. mój email monikazjawornika@wp.pl pozdrawiam wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości