Czesc
Słuchajcie wiem jak to jest, jak to sie szuka kogos kto buduje coś co ja też będę.........
Dlatego obiecuje poprawe ze zdjęciami nie jest tak łatwo ponieważ komp w pracy nie widzi mojego pena ale jutro najpóżniej pojutrze wstawie fotki mam ich 120 ale wybiore pare z kolejnytch etapów.
Zapraszam "Cedrowiczów" do odwiedzin zapewne chcecie zobaczyć jak to wygląda.
Dach mam zrobionyto znaczy konstrukcje czekam na dachówke ponieważ drożała od 1 marca i wszyscy zamawiali więc teraz nie mogą się wyrobić w fabryce i będzie gdzieś około 15 kwietnia.Teraz w czwartek wyciągną mi szczyty , ścianki działowe i chudziaka na dole.Wczoraj prowadziłem kanalize i dziasiuaj jeszcze bede kończył, bardzo chce aby tykkarze weszli zaraz po świętach.
Dobra teraz troche o kosztach:
Ogólnie dotychczas wydałem około-70tys z tego:
konstrukcja dachowa-drewno-6300zł
robota dachu 4000zł- robie podbitke od góry więc zrobiłem żeżbienia na krokwiach-mi sie to bardzo podoba
za dachówke i okna i właz i rynny zapłace(narazie dałem zaliczke 1000zł) 18000zł.
Trudno mi tak wypisywać ogólnie chce-musze się zamknąć w cenie 160000zł- zobaczymy czy sie uda szanse są dość duże ale......
Ceny tak lecą Ze sie w głowie nie mieści ja kupowałem gazobeton po 6,90zł a teraz musiałem zapłacić 9,80zł i straszyli czekaniem- naszczęście rtylko straszyli.
Powodzenia Majkowicze.Dodam jeszcze że mój domek to lustrzane odbicie Majki z garażem na dwa samochody.