Zobacz projekt domu Majka Rex
milkatrek napisał(a):Tak, ale ja mam specyficzną działkę. Kalenica ma być jak w projekcie Majka Rex, oprócz tego projekt musi być zaadaptoowanym poddaszem i już liczba projektów spada do min ;(
Napisz, skąd jesteś?
Seb2006 napisał(a):Witam wszystkich i mam pytanko do Archetonu . O ile jest obnizony poziom garazu w stosunku do budynku? Czy jest mozliwosc obnizenia garazu o ok 40-50cm??(chcialbym aby byly dwa schody do garazu)
Alicja i Bartek napisał(a):... projekt Majka Rex, jest on dla nas idealny, jedyną rzeczą której nam brakuje to kabina prysznicowa na dole w toalecie. Czy ma ktoś pomysł jak rozwiązać nasz problem?...
majcok napisał(a):... czy można przedłużyć Maję Rex o 3 metry (1 metr salonu od ściany nośnej, łazienke na parterze o metr i kotłownię o metr) zlikwidować całkowicie garaż, a w łazience na górze przenieść ubikację koło wanny, postawić ściankę działową na niej postawić umywalkę, a za ścianką zrobić pralnię z suszarnią, w niej na ścianie od garażu dodać okno? Niektóre zmiany w projekcie są darmowe, czy ta zmiana coś by kosztowała?
Robert37 napisał(a):... Chciałbym podpiwniczyć cały ten budynek. Czyją zgode trzeba uzyskać i jak sie do tego zabrać??? ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość