Zobacz projekt domu Maja Rex
jowita napisał(a):Witam,
My także będziemy budować Maję Rex. Mysleliśmy o Maji ale Maja Rex jest bardziej funkcjonalna. Z zewnątrz zdecydowanie bardziej podoba mi się Maja ale kilka zmian i może będzie ją przypominać. Chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które zamierzają budować ten domek.
Pozdrawiam
jowita_kreft@wp.pl
Asia777 napisał(a):PYTANIE DO ARCHITEKTA
Czy będzie dostępna wersja Majki Rex G2??? Byłabym zainteresowana, a skoro jest Maja Rex G2 to może i Majka???
Ps.Pytanie tutaj ponieważ nie ma jeszcze forum projektów Maja Rex G2 i Majka Rex.
michuteria napisał(a):Witam!
Mam takie pytanie do architekta dot.lukarny, chcemy mieć zwykłe prostokątne okno, zamiast tego trójkątnego i chcielibyśmy ją też przesunąć bardziej w prawo, to znaczy żeby wyszła równo nad drzwiami wejściowymi i żeby się dało jeszcze zrobić zadaszenie wejścia na słupkach. Jednym słowem, żeby frontowa elewacja była podobna jak w Maji, jedynie z ta różnicą, że lukarna będzie prostokątna. Nie wiem czy jasno to opisałam i czy da się to zrobić? Na przeszkodzie stoi zdaje się ściana działowa w pokojach na górze, między sypialnią a pokojem narożnym. Może da się to jakoś rozwiązać?
pozdrawiam
michuteria
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości