Zobacz projekt domu Aster
BartekS napisał(a):Witam
Niedawno nabyłem działkę, na której poprzedni właściciel rozpoczął budowę domu w oparciu o ww. projekt. (...)
3. W przypadku negatywnej odpowiedzi na obydwa powyższe pytania - czy istnieje możliwość dodania do projektu kominka ??
W projekcie brakuje mi głównie kominka - mam zamiar na nim oprzeć w dużej mierze przyszłe ogrzewanie domu i brak czwartej sypialni - ale z tego co widzę po sąsiedniej działce, na której stoi dom wg. projektu ASTER problem ten da się rozwiązać poprzez zabudowanie powierzchni nad garażem.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
ARCHITEKT napisał(a):My czytamy. Wszelkie uwagi pomagają nam w projektowaniu.
ARCHITEKT napisał(a):Popularność projektu nie zawsze idzie w parze z temperaturą dyskusji na jego temat na forum. Wielu inwestorów Astra zapewne zaglądało tu i nie widząc wpisów ... także nic nie pozostawiało po sobie.
ARCHITEKT napisał(a):PS. Aster jest jednym z naszych starszych projektów, kiedy powstawał nikt jeszcze nie słyszał o kominkach z płaszczem wodnym.
ARCHITEKT napisał(a):Z nadzieją na zmianę tej sytuacji czekamy na dalsze uwagi Staśka.
Stasiek napisał(a):... Wejście - tworzenie takiej klitki jaką w oryginale jest sień jest kompletnie niepraktyczne. Ani się dobrze obrócić, ani rozebrać, więcej niż jedna osoba w takim miejscu nie ma sensu - pobrudzone ściany, stracona powierzchnia...
jagoda-7 napisał(a):Właśnie sytuacja jest dość dziwna ponieważ raz ciąg jest do góry (normalnie) a innym razem wpycha powietrze do pomieszczeń. Najgorzej jest zimą kiedy musimy zastawiać kratki ponieważ jest zimno w łazienkach ze względu na to wpychanie zimnego powietrza z dworu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości