DOM ENERGOOSZCZĘDNY- KTO GO WYBUDUJE?

Poszukiwania, opinie, komentarze.

DOM ENERGOOSZCZĘDNY- KTO GO WYBUDUJE?

Postprzez norbert » Pią 23 Kwi 2010 13:58

Czy znacie może jakąs solidną firmę zajmującą sie budową domów energooszczędnych w okolicach Katowic? Szukam poleconej firmy, która wybuduje mi dom od podstaw
Awatar użytkownika
norbert

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: DOM ENERGOOSZCZĘDNY- KTO GO WYBUDUJE?

Postprzez Architekt » Pią 23 Kwi 2010 14:59

Archeton buduje w Polsce energooszczędne domy w technologii drewnianego szkieletu prefabrykowanego. Zapraszam po informacje do witryny www.domnamiare.pl.
Jeśli norbert zdecyduje się na wybór projektu Galicja - zmiany technologii dokonamy bezpłatnie. Dom ten idealnie nadaje się do realizacji postulatów domu energooszczednego, bo przede wszystkim ma prostą, zwrta bryłę i mało skomplikowany dach.
Awatar użytkownika
Architekt
Ekspert

Podziękował : 30 razy
Otrzymał podziękowań: 21 razy

Postprzez norbert » Pią 23 Kwi 2010 15:12

Super. To cenne informacje. Ciesze sie ze tu trafilem
Awatar użytkownika
norbert

Postprzez norbert » Wto 27 Kwi 2010 22:37

Chciałem skierowac pytanie do forumowiczów- czy ktoś budował dom energooszczędny z firmą Archeton albo z jakąś inną firmą? prosze o opinie
Awatar użytkownika
norbert

Postprzez endriu » Śro 28 Kwi 2010 13:50

Ja moge polecić Ci firme, która wybudowała mój dom. Energooszczędny właśnie. Firma ma dobre rekomendacje i spore doświadczenie. Nie powiem o oszczędnościach, bo dopiero co zacząłem mieszkać ale z całą pewnością moge opowiedziec o solidnosci i profesjonaliźmie firmy. Od pierwszego kontaktu widac było ich perfekcjonizm w każdym wzlędzie, mają świetne podejście do klienta, wszystko dokładnie wyjasniają i tłumaczą i mają przy tym wiele cierpliwości. No i co najważniejsze - przy budowie nie było żadnych niespodzianek lub problemów. Więc- nie boje się ich polecić:) Na poczatku proponuję Ci odwiedźić ich stronę domy-energooszczedne.com.pl i poczytać- tam znajdziesz dużo cennych informacji. Firma nazywa sie Arkada -sprawdź tylko, czy budują w Twoim rejonie
Awatar użytkownika
endriu

Wróć do Firmy wykonawcze w Twoim regionie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości